Staarmeeslaan 37

  • Staarmeeslaan 37
Soort bungalow: Stenen
Bouwjaar: 1972
Aantal slaapkamers: 3
Erfpachtperceel: 595 m2
Inboedel In overleg
Bijzonderheden: Totale vraagprijs financieren middels maandelijkse annuïteit (15 jr) kost: €694 per maand
Vraagprijs € 89.000
Telefoon: +31 77 308 29 46
Makelaar: Maison Makelaars

Indeling van de bungalow

Op dit 'boshuis' word je direct verliefd! Het is onder architectuur gebouwd en bevat vele hoge ramen aan alle zijden zodat het contact met het bos rondom optimaal is. Doordat het op een terp ligt is er bovendien veel privacy. De lichte en ruime woonkamer met open keuken heeft aan alle kanten een prachtig uitzicht op het groen. Op de benedenverdieping zijn twee slaapkamers aanwezig en een badkamer. Op de bovenverdieping bevindt zich een grote vide met nog een derde slaapkamer. In de tuin rondom de woning kun je op verharde en onverharde terrassen de hele dag door van de zon en de rust genieten! Deze woning heeft geen permanente woonbestemming. 

ALGEMEEN: 
"Het ultieme recreëren in het Land van Peel en Maas". De slogan van bungalowpark de Stille Wille beschrijft precies hoe het voelt om het hele jaar door het ultieme vakantiegevoel te beleven! Op een perceel van ongeveer 800 m2 ligt deze bungalow met twee verdiepingen. Door het hoge puntdak en de vele ramen geeft de woning een ruimtelijk gevoel met bovendien een prachtig uitzicht op de vele eekhoorntjes en vogeltjes in de bosrijke omgeving. De woning ligt in het rustige buitengebied van Meijel maar het centrum met alle voorzieningen ligt op slechts vijf minuten fietsen. 
 
BEGANE GROND: 

ENTREE 
Via een paadje met 15 treden bereik je de voordeur van de woning. In de hal bevindt zich de hardhouten trap naar de bovenverdieping en een deur die toegang geeft tot de woonkamer. 

WOONKAMER 
De ruime woonkamer heeft aan drie zijden grote raampartijen en een hoog puntdak. De grijze hardhouten vloer is in 2010 gelegd. Er is een authentieke open haard aanwezig maar de woning beschikt ook over heteluchtverwarming. Dubbel openslaande tuindeuren geven toegang tot een van de terrassen. Alle wanden en het schuine dak zijn glad gestuct. Op de verdieping bevindt zich de vide met balustrade die uitkijkt over de woonkamer. 

KEUKEN 
De open keuken is in 2010 volledig vernieuwd. De kastjes zijn hoogglans grijs en het aanrechtblad is hoogglans wit waardoor de keuken een moderne uitstraling heeft. Er is een gasfornuis aanwezig dat gestookt wordt op butaangas, een afzuigkap, vaatwasser en een elektrische oven. De vloer in de keuken is voorzien van vinyl in een zwart-wit tegelpatroon. 

SLAAPKAMER 1 
De eerste slaapkamer bevindt zich op de begane grond en heeft de beschikking over drie ramen waarvan er twee op kiepstand gezet kunnen worden. Er ligt een grijze hardhouten vloer en de wanden zijn glad gestuct. Op deze slaapkamer is een televisieaansluiting aanwezig. 

SLAAPKAMER 2 
De tweede slaapkamer ligt ook op de begane grond en heeft twee ramen waarvan één met een kiepstand. Ook hier ligt een grijze hardhouten vloer en bevatten de wanden glad stucwerk. 

BADKAMER 
De neutraal ingerichte badkamer bevindt zich op de begane grond en heeft een inloopdouche, een wastafel met meubel, een toilet en een klein kiepraam. De wanden bevatten witte en zwarte tegels en de vloer in de inloopdouche is voorzien van kleine mozaïek tegeltjes. De rest van de vloer in de badkamer bevat vinyl met een zwart-wit tegelmotief. 

BIJKEUKEN 
In de bijkeuken bevinden zich de meterkast, de CV ketel en diverse planken voor provisie. Ook is er een witgoedaansluiting voor een wasmachine aanwezig. 
 
VERDIEPING: 
Via de hardhouten trap in de hal zijn de vide en de derde slaapkamer te bereiken. 

VIDE 
De ruime vide met balustrade kijkt uit over de woonkamer en door de ramen in de schuine punt van het dak is er ook prachtig uitzicht naar buiten. De vloer in de vide is voorzien van vinyl met zwart-wit tegelpatroon en de wanden zijn glad gestuct. De vide is momenteel in gebruik als slaapruimte en kantoor. 

SLAAPKAMER 3 
De derde slaapkamer is bereikbaar via de vide en heeft een grote raampartij met ramen tot in de nok en een deur die toegang geeft tot het balkon. De vloer bevat vloerbedekking en de wanden zijn glad gestuct. 

TUIN: 
Doordat de woning op een terp ligt is er veel privacy in en om de woning. Er zijn twee verharde terrassen aanwezig en een derde onverhard terras zodat er de hele dag door optimaal van de zon en de rust genoten kan worden. De woning is omringd door bomen en er is een houten tuinhuis aanwezig dat als fietsenstalling en opslag gebruikt kan worden. Via een onverhard pad kan de fiets naar beneden gereden worden. Via een poort aan de achterzijde van het bungalowpark, waarvan alle bewoners een sleutel bezitten, is het bos eenvoudig te bereiken. 

Aanbod doorzoeken

  • Koop/Huur:
  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • Receptie Stille Wille