Steenoven 12b035

  • Steenoven 12b035
Soort bungalow: Stenen recreatiewoning
Bouwjaar: 1973
Aantal slaapkamers: 1
Erfpachtperceel: 462m2
Inboedel
Bijzonderheden: Totale vraagprijs financieren middels maandelijkse annuïteit (15 jr) kost: €694 per maand
Vraagprijs € 89.000
Telefoon: 077-3082946
Makelaar: Maison Makelaars

Indeling van de bungalow

Ga jij ook zo graag op vakantie? In dit leuke puntdakhuis kun je iedere dag het vakantiegevoel ervaren! Midden in het bos ligt deze recreatiewoning met twee verdiepingen op een ruim perceel van 462 m2. In de zomer van 2017 is de woning flink uitgebreid door een serre aan de woonkamer te bouwen die door de grote ramen een fijn uitzicht biedt op de tuin. De hoogglans witte keuken is in 2012 vernieuwd en de inloopdouche in de badkamer in november 2018. Op de bovenverdieping is een grote slaapkamer met balkon aanwezig. Het perceel rondom de woning is volledig omheind en heeft twee tuinhuisjes en diverse opslagmogelijkheden. Deze woning heeft geen permanente woonbestemming. 


ALGEMEEN: 
Zoals de naam al doet vermoeden vind je op recreatiepark de Stille Wille alle rust, ruimte en privacy die je maar wenst. Alle woningen hebben een ruim, eigen perceel met een uitgestrekt bos als enige achterburen. Vanuit de slaapkamer heb je een prachtig uitzicht op het bos met de vele vogeltjes en andere bosdieren. De woning ligt in het buitengebied van Meijel maar het centrum met alle voorzieningen ligt op slechts vijf minuten fietsafstand. 
 
BEGANE GROND: 
De woning is te betreden via een voordeur en een achterdeur. De hal bij de voordeur wordt momenteel echter als berging gebruikt waardoor de voordeur is afgesloten met een houten plaat maar indien gewenst is dit eenvoudig te verwijderen. Via de achterdeur kom je binnen in de serre. 

SERRE 
De serre is in de zomer van 2017 pas gebouwd en heeft de benedenverdieping flink vergroot. De hele achterzijde is van glas met kunststof kozijnen zodat je een mooi uitzicht op de tuin hebt. Verder zijn er nog twee draaikiepramen met hor aanwezig. De vloer is voorzien van laminaat en er bevindt zich ook een televisieaansluiting in de serre. 

WOONKAMER 
Via een open verbinding kom je in de woonkamer. De woonkamer heeft aan beide zijden een lange rij ramen waarvan er één een kiepfunctie heeft. De ramen zijn voorzien van rolluiken met elektrische bediening. Er is een houtkachel aanwezig en een palletkachel waardoor de woning in korte tijd lekker warm gestookt kan worden. De woonkamer heeft een pvc vloer die drempelloos doorloopt naar de open keuken. 

KEUKEN 
De hoogglans witte keuken is in 2012 geplaatst en uitgerust met een vierpits inductiefornuis met afzuigkap, een elektrische oven, vaatwasser, koelkast en een diepvries met drie lades. De achterwand is uitgevoerd in mat glas. 

BERGING 
Naast de keuken ligt de originele entree die nu als berging gebruikt wordt. Hier bevindt zich de meterkast, de witgoedaansluiting voor een wasmachine, een garderobe en een toiletruimte met een wandcloset en fonteintje. 

BADKAMER 
De ruime badkamer ligt op de begane grond en heeft een luxe inloopdouche die in november 2018 vernieuwd is. Verder is er een wastafel met meubel aanwezig en een trap die naar de bovenverdieping leidt. De vloer op de badkamer is ook uitgevoerd in pvc. 


VERDIEPING: 
De gehele verdieping bestaat uit een grote slaapkamer met aan beide zijden ramen met prachtig uitzicht op het bos. Aan de voorkant van de woning ligt een balkon. Van het schuine dak in de slaapkamer is aan beide kanten handig gebruik gemaakt door diverse inbouwkasten te creëren. De slaapkamer is voorzien van een televisieaansluiting en een vaste airco-installatie die kan voorzien in koude en warme lucht. In een van de inbouwkasten in een elektrische boiler van 120 liter geplaatst. De slaapkamer heeft een laminaatvloer. 


TUIN: 
De tuin loopt rondom de woning en is volledig omheind met gaaswerk of een houten schutting en daardoor is de tuin ook geschikt voor kleine kinderen of huisdieren. Er zijn twee tuinhuisjes aanwezig waar stroom en verlichting in zit. Een van de tuinhuisjes heeft een fijne overkapping waar je lekker kan loungen. De tuin is voorzien van diverse opslagmogelijkheden waaronder een houtopslag. Het hoogteverschil in de tuin zorgt voor een speelse uitstraling. Er zijn diverse stopcontacten aanwezig en een buitenkraan. Buiten de tuin ligt een carport waar een auto onder geplaatst kan worden. 

Aanbod doorzoeken

  • Koop/Huur:
  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • Receptie Stille Wille