Steenoven 12b146a

  • Steenoven 12b146a
Soort bungalow: Houtstapelbouw recreatiewoning
Bouwjaar: 1999
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 775m2
Inboedel
Bijzonderheden: Totale vraagprijs financieren middels maandelijkse annuïteit (15 jr) kost: €1.239 per maand
Vraagprijs € 159.000
Telefoon: 077-3082946
Makelaar: Maison Makelaars

Indeling van de bungalow


Wauw, dit is bijna geen vakantiewoning meer te noemen! Deze prachtige houten woning telt twee verdiepingen en is gebouwd in Finse stijl. De heerlijk ruime woonkamer heeft aan twee kanten dubbel openslaande deuren en een zeer compleet ingerichte open keuken. Op de verdieping zijn twee grote slaapkamers aanwezig en een luxe badkamer. De achtertuin is geheel omheind en heeft een vrije achterom. Deze woning heeft geen permanente woonbestemming. 

ALGEMEEN: 
Met een woonoppervlak van 122 m2 op een perceel van 775 m2 heb je hier zowel binnen als buiten meer dan genoeg ruimte! Recreatiepark de Stille Wille bevindt zich midden in het bos in het buitengebied van Meijel maar het centrum ligt op slechts vijf minuten fietsen. Rust en privacy staan hoog in het vaandel op het park waardoor je hier heerlijk tot rust kunt komen in de natuur. 

BEGANE GROND: 

ENTREE 
De halfronde oprit voor de woning maakt het makkelijk om de woning te bereiken en weer weg te rijden. Via de voordeur kom je in de ontvangsthal met inbouwkast waar zich de meterkast en CV ketel in bevinden. Via een portaal kom je bij de achterdeur en een volledig betegelde toiletruimte met een wandtoilet, fonteintje en een klein draaikiepraam. 

WOONKAMER 
De woonkamer heeft aan twee kanten dubbel openslaande deuren naar de achtertuin en nog twee raampartijen met draaikiepramen. Hierdoor is de tuin zichtbaar vanuit alle hoeken en is er optimaal contact met buiten. De vloer op de gehele begane grond is voorzien van tegels met vloerverwarming. Alle wanden en plafonds zijn van hout. 

KEUKEN 
De open keuken is luxe ingericht met een gasfornuis met vier pitten en een grillplaat, elektrische oven, combi-oven, koffieapparaat en vaatwasser. Het aanrechtblad is van graniet, net zoals de achterwand bij het fornuis. Vanuit de keuken heb je via een draaikiepraam zicht op de voorzijde van de woning en een loopdeur biedt toegang tot de tuin. 

VERDIEPING: 
De trap in de woonkamer geeft toegang tot de verdieping. Hier bevinden zich twee grote slaapkamers en een luxe badkamer.

SLAAPKAMER 1 
De eerste slaapkamer ligt aan de achterkant van de woning en beslaat de volledige breedte. In het hoge puntdak bevinden zich twee Velux dakramen en dubbel openslaande deuren geven toegang tot het grote balkon. De slaapkamer heeft houten vloeren en houten wanden en een grote inbouwkast met vier schuifdeuren. 

SLAAPKAMER 2 
Slaapkamer 2 ligt aan de voorkant van de woning en heeft één Velux dakraam en een draaikiepraam. Deze slaapkamer heeft ook houten vloeren en houten wanden. 

BADKAMER 
De luxe ingerichte badkamer is voorzien van zowel een inloopdouche als een hoekligbad. Daarnaast is er een toilet aanwezig en een wasmeubel met waskom. De vloer en wanden bevatten tegels en het schuine plafond met Velux dakraam is uitgevoerd in hout. 

TUIN: 
De ruime achtertuin is geheel omheind en aan beide zijdes naast de woning bevindt zich een vrije achterom middels een houten poort. De tuin heeft een terras en een groot gazon waar een stenen paadje omheen loopt. Er is een houten tuinhuis aanwezig dat voorzien is van stroom en verlichting. In de tuin staan diverse hoge bomen en helemaal achterin ligt kippenren. 


OVERIGE INFORMATIE: 

AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP: 
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg. 
Financieringsvoorbehoud : 5 weken 
Bankgarantie of waarborgsom : vereist 

ENERGIELABEL: 
Verkoper beschikt niet over een definitief energielabel. 
Er wordt voorafgaand aan overdracht een definitief energielabel geleverd. 

STAAT VAN ONDERHOUD: 
De staat van onderhoud van de woning is uitstekend. De woning is netjes bijgehouden. 

VERWARMING & ISOLATIE: 
Verwarming geschiedt door middel van een Nefit CV ketel uit 1999. De benedenverdieping is geheel voorzien van vloerverwarming en alle ramen bevatten dubbel glas. De woning heeft zowel dakisolatie als spouwisolatie. 

LIGGING: 
De woning ligt op recreatiepark de Stille Wille midden in het bos in het buitengebied van Meijel. Het centrum ligt echter op slechts vijf minuten fietsen en voorziet met diverse supermarkten, restaurants, sportverenigingen, winkels en een basisschool in alle voorzieningen. 

NUTSVOORZIENINGEN: 
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabelnetwerk. 

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT: 
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar. 

BOUWTEKENINGEN: 
Van deze woning zijn momenteel geen bouwtekeningen beschikbaar.
 

Aanbod doorzoeken

  • Koop/Huur:
  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • Receptie Stille Wille