Steenoven 12b060

  • Steenoven 12b060
Soort bungalow: Houtstapelbouw
Bouwjaar: 2021
Aantal slaapkamers: 3
Erfpachtperceel: 835m2
Inboedel
Bijzonderheden: Totale vraagprijs financieren middels maandelijkse annuïteit (15jr) kost €984 p mnd
Vraagprijs € 120.000
Telefoon: 085-0240070
Makelaar: Maison Makelaars

Indeling van de bungalow

SlaapkamerBadkamer

Steenoven 12 B060 

Vraagprijs €120.000 v.o.n. 

Bouwjaar: 2021

Aantal slaapkamers: 3

Erfpachtperceel: 835 m2

Het betreft hier een RECREATIEWONING waarvan de ondergrond belast is met erfpacht. Bij alle transacties wordt de erfpacht verlengd naar eeuwigdurend.
De bungalows op recreatiepark 'Stille Wille' in Meijel hebben een recreatiebestemming. Permanente bewoning is niet toegestaan tenzij anders is vastgelegd in het bestemmingsplan.

Wonen in het groen, midden in de natuur en iedere ochtend wakker worden van fluitende vogeltjes. Klinkt dat goed? Het kan in deze in Finse stijl gebouwde houten bungalow. De woning ligt op een geheel omheind perceel van meer dan 800 m2 en bovendien centraal in het park in een mooie bosrijke omgeving. De woning is gelijkvloers en heeft een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een badkamer. Aan de achterzijde van het kavel komt een tuinhuis/berging en aan de straatzijde een ruime carport.

ALGEMEEN:
Zoals de naam al doet vermoeden wordt rust en privacy op recreatiepark de Stille Wille in Meijel als belangrijk ervaren en dat vind je in deze woning absoluut! In dit recreatiepark kun je heerlijk tot rust komen en dagelijks genieten van een vakantiegevoel midden in de natuur. Op het park is een verlichte tennisbaan, voetbal-/basketbalveld aanwezig en een leuke speeltuin. In het bos achter het park ligt een mountainbikeroute. De omgeving is bovendien ideaal voor lange fiets- en of wandeltochten. De woning ligt in het buitengebied van Meijel midden in het bos maar het centrum met voorzieningen zoals een basisschool, supermarkten, winkels en diverse restaurants en sportverenigingen bevindt zich op slechts vijf minuten fietsen.

BEGANE GROND:

ENTREE
Een ijzeren poort geeft toegang tot de tuin waar je via een pad naar de woning loopt. Via het overkapte bordes kom je bij de voordeur waarna je in de woonkamer met open keuken loopt. Direct links ligt de badkamer en een slaapkamer en aan de rechterkant zijn nog twee slaapkamers.

WOONKAMER
De ruime woonkamer heeft draai-/kiepramen en een dubbele glasdeur met raam die naar de tuin leidt. De woning wordt verwarmd door infrarood verwarmingspanelen. Deze gasloze verwarming in combinatie met de aanwezige zonnepanelen is erg gezond, duurzaam en zuinig in gebruik waardoor de verbruikskosten nagenoeg nihil zijn. Het hoge puntdak in de woonkamer en keuken geeft een ruimtelijk gevoel. De vloer in de gehele woning is voorzien van hout.

KEUKEN
De open luxe keuken bevindt zich om het hoekje en heeft een heeft een hoekopstelling tegen de gehele rechterwand. Er is een inductie kookplaat met vier pitten aanwezig, een elektrische oven, een vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Ook zijn er veel keukenkastjes voor het opbergen van keukengerei en voorraad. In de keuken zij dubbele draai-/kiepramen aanwezig.

SLAAPKAMERS
Twee slaapkamers bevinden zich aan de rechterzijde van de woning en een aan de linkerzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien draai-/kiepramen. Beide slaapkamers zijn van een goed formaat zodat er met gemak een tweepersoonsbed in past.

BADKAMER
De badkamer heeft een inloopdouche, wand toilet, wastafel met meubel en een draai-/kiepraam. Tevens bevinden de witgoedaansluitingen zich in de badkamer. De badkamer is geheel betegeld met moderne tegels.

TUINHUIS / BERGING:
De berging ligt aan de linkerkant van het kavel en biedt berg-/stallingsruimte in breedste zin van het woord. Er is stroom en verlichting aanwezig.


TUIN:
De tuin is meer dan 800 m2 en ligt rondom de woning en is geheel omheind. Via de woning is de tuin toegankelijk middels de dubbele openslaande glasdeur aan de voorzijde. De tuin is keurig aangelegd met diverse terrasjes. Helemaal voorin de tuin ligt een ruime carport.


OVERIGE INFORMATIE:
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist
De woning staat op het perceel van het park er worden jaarlijks erfpachtcanon en servicekosten berekend. De erfpacht is eeuwigdurend en bancair financierbaar.

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt (nog) niet over een definitief energielabel.
Er wordt bij oplevering een definitief energielabel geleverd.

STAAT VAN ONDERHOUD:
Niet van toepassing aangezien het nieuwbouw betreft.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel gezonde duurzame infraroodpanelen. Een grote boiler zorgt voor warm watervoorziening. Zowel het dak als de wanden zijn isolerend en de gehele woning is voorzien van dubbel glas.

LIGGING:
De woning ligt centraal op het recreatiepark de Stille Wille in het buitengebied van Meijel (L) direct tegen de bosrand in een rustige en groene bosrijke omgeving. Het centrum van Meijel met alle voorzieningen bevindt zich op slechts vijf minuten fietsen.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWTEKENINGEN:
Van deze woning zijn bouwtekeningen beschikbaar. 

Aanbod doorzoeken

  • Koop/Huur:
  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • Receptie Stille Wille