Zwaluwlaan 137

  • Zwaluwlaan 137
Soort bungalow: Finse chalet
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers: 3
Erfpachtperceel:
Inboedel
Bijzonderheden: Totale vraagprijs financieren middels maandelijkse annuïteit (15 jr) kost: €553 per maand
Vraagprijs € 71.000
Telefoon: +31 77 308 29 46
Makelaar: Maison Makelaars

Indeling van de bungalow

Deze woning betreft een vakantiewoning en mag niet permanent bewoond worden. De in Finse stijl gebouwde bungalow ligt midden in het bos op recreatiepark de Stille Wille. Er is een ruime woonkamer met open keuken aanwezig, twee slaapkamers, een badkamer en een berging. In de tuin bevindt zich nog een houten tuinhuis voor opslag. 

ALGEMEEN: 
Op recreatiepark de Stille Wille kun je heerlijk genieten van de rust en vrijheid die wonen in het bos biedt. Het park ligt in het buitengebied van Meijel maar het centrum met alle voorzieningen bevindt zich op slechts vijf minuten fietsen. 

BEGANE GROND: 
ENTREE 
Via de voordeur kom je in de gang die naar de woonkamer en open keuken leidt. Direct rechts naast de voordeur bevindt zich de Vaillant CV ketel en de witgoedaansluiting voor een wasmachine en droger. 

WOONKAMER 
De ruime woonkamer heeft een grote glazen schuifpui, die uitkomt op het terras aan de voorkant van de woning, en een draaikiepraam. Zowel de vloer als de wanden zijn uitgevoerd in hout. Doordat het dak in een punt naar boven toe loopt en in de nok bijna vier meter hoog is maakt dit de woonkamer nog ruimtelijker. 

KEUKEN 
De open keuken is uitgevoerd in een rechthoek en voorzien van een vierpits gasfornuis met afzuigkap, combi-magnetron en koelkast. De keuken heeft een langwerpig draaikiepraam dat ook als deur gebruikt kan worden en die ook uitkomt op het terras aan de voorzijde van de woning. 

SLAAPKAMER 1 EN 2 
Beide slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van de woning en zijn gelijk qua oppervlak. De slaapkamers beschikken over een draaikiepraam en ook hier zijn de wanden en vloeren uitgevoerd in hout. Beide slaapkamers zijn van goed formaat zodat er met gemak een tweepersoonsbed in past. 

BADKAMER 
De ruime badkamer in uitgerust met een douche, ligbad, toilet, wasbak met meubel en een draaikiepraam. De wanden bij de douche en het toilet bevatten tegels en de rest van de badkamer is uitgevoerd in hout. 

BERGING 
In de handige inpandige berging bevindt zich de meterkast en een draaikiepraam. 

TUIN: 
De tuin van 580 m2 ligt rondom de woning en is aan één kant voorzien van een omheining. Aan de voorkant van de woning bevindt zich een terras en aan de achterkant ligt een houten tuinhuis. De tuin is zo natuurlijk mogelijk gehouden met bosgrond en diverse hoge bomen. Voor het tuinhuis ligt een oprit die geschikt is voor één auto. Er is verlichting aanwezig is de tuin. 

OVERIGE INFORMATIE: 
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP: 
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg. 
Financieringsvoorbehoud : 5 weken 
Bankgarantie of waarborgsom : vereist 

ENERGIELABEL: 
Verkoper beschikt niet over een definitief energielabel. 
Er wordt voorafgaand aan overdracht een definitief energielabel geleverd. 

STAAT VAN ONDERHOUD: 
De staat van onderhoud van de woning is redelijk. 

VERWARMING & ISOLATIE: 
Verwarming geschiedt door middel van een Vaillant CV ketel. In alle ruimtes zijn roosters aanwezig zodat ze verwarmd kunnen worden via heteluchtverwarming. 

LIGGING: 
De woning bevindt zich op recreatiepark de Stille Wille in het buitengebied van Meijel. 

NUTSVOORZIENINGEN: 
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabelnetwerk. 

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT: 
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar. 

BOUWTEKENINGEN: 
Van deze woning zijn momenteel geen bouwtekeningen beschikbaar. Mits aanwezig kunnen ze digitaal opgevraagd worden. 

Aanbod doorzoeken

  • Koop/Huur:
  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • Receptie Stille Wille