Bosuillaan 185

  • Bosuillaan 185
Soort bungalow: Finse chalet
Bouwjaar: 2005
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel:
Inboedel
Bijzonderheden: Totale vraagprijs financieren middels maandelijkse annuïteit (15 jr) kost: €1.005 per maand
Vraagprijs € 129.000
Telefoon: 077-4661672

Indeling van de bungalow

Op deze prachtige, afgelegen locatie ligt een mooie Fin-Log woning (bwj 2005).

Overdekt portaal bij de voordeur. Entree met toilet, garderobe en meterkast met Nefit HR-ketel. De zeer ruime woonkamer heeft veel lichtinval dmv een Solartube (geplaatst 2010) via het dak en tuindeuren naar de beide terrassen. De open keuken is voorzien van een vaatwasser, 4-pits gaststel, afzuigkap, combi-magnetron en een koelkast/vriesvak.

De gehele woning is voorzien van een tegelvloer en vloer-verwarming.

De luxe badkamer is met daglicht, de wanden geheel betegeld, voorzien van een ligbad, ruime inloopdouche, dubbele wastafelcombinatie en toilet. De badkamer geeft tevens toegang tot de berging welke is voorzien van wasmachine + droger. In de berging bevindt zich ook 1 vide voor extra bergruimte en een deur naar buiten. De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers, beide met verbinding naar de badkamer, en 1 met vide voor opbergruimte. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en horren.

Deze woning is goed geïsoleerd en zeer goed onderhouden. Het schilderwerk is van 2009. Er is een buitenkraan, buitenverlichting en elektriciteitsvoorziening buiten. De woning is rondom bestraat, incl. terrassen en parkeerplaatsen. De onderhoudsvrije tuin met tuinhuis biedt u veel privacy met toegang tot het bos met afgesloten poort.

De woning wordt geheel gemeubileerd en gestoffeerd aangeboden.

Aanbod doorzoeken

  • Koop/Huur:
  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • Receptie Stille Wille