Sparrelaan 164

  • Sparrelaan 164
Soort bungalow: Finse chalet
Bouwjaar: 2001
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 550 m2
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 259.000
Telefoon: 077-4661672

Indeling van de bungalow

Entree via de hal met meterkast, garderobekast en toilet. De toiletruimte met vrijhangend closet en fonteintje is afgewerkt met marmeren vloer en wandtegels. De hal geeft toegang tot de badkamer, een slaapkamer en de woonkamer.

De ruime woonkamer heeft een lichte marmeren vloer en een kachel wat bijdraagt aan de knusse sfeer van de woning. Via de woonkamer is er toegang tot de open keuken. De keuken is uitgerust met inbouwapparatuur (vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast, combi magnetron en een rvs afzuigkap) en afgewerkt met een mooi gepolijst granieten werkblad.


De centraal in de woning gelegen badkamer is luxe uitgevoerd met een ligbad (met spa/jacuzzi), een inloopdouche, een hangcloset en een wastafelmeubel. De grootste (ca. 16 m2) slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het object en uitgevoerd met een marmeren vloer en vaste schuifkast. Via een luik in deze slaapkamer is de zolderruimte boven de badkamer bereikbaar. De tweede slaapkamer (ca. 12 m2) is bereikbaar vanuit de badkamer en keuken. Via de hoofdslaapkamer is het kantoor/studie bereikbaar. In deze ruimte is in een vaste kast de CV-opstelling (HR-combi met zonneboiler) en verdeler van de vloerverwarming gesitueerd.

De gehele woning is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming.

De kelder is afgewerkt met een tegelvloer en bestaat uit twee ruimtes. In de eerste ruimte zijn de aansluitingen voor wasmachine en droger gesitueerd. Het tweede deel van de kelder is in gebruik als provisiekelder (24 m²).


De aangelegde tuin is uitgerust met een carport met plek voor twee auto's, een grote oprit, tuinhuis en royaal terras met stenen barbecue. De twee royale zonneschermen boven het terras kan schaduw geven voor het gehele terras. Een grondwaterpomp met beregeningsinstallatie zorgt ervoor dat de tuin ook in droge tijden voldoende bewaterd kan worden.

De bungalow van bwj 2001 isoptimaal geïsoleerd, volgens laatste standaarden. De ligging is tegen de rand van het bos, achter in het park wat veel privacy en rust biedt.

Aanbod doorzoeken

  • Koop/Huur:
  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • Receptie Stille Wille